Blog

FeralSystems: Új név – szokásos minőség

Ééééés…. Új nevet kaptunk!!! 😀

Nos, a helyzet az, hogy keresnünk kellett egy olyan nevet, ami jobban illik a felépítésünkhöz és ezért esett a választásunk a FeralSystemsre. Nekünk így jobban tetszik és úgy érezzük, hogy jobban tudjuk közvetíteni vállalkozásunk arculatát.

A már meglévő ügyfeleink pedig ne aggódjanak! A FeralSolutions = FeralSystems! Ugyanaz a minőség, ugyanaz a csapat, de testhezállóbb a név!

Decemberi domain promóció

Egy kis promóciót hirdetünk!
Mindenkinek, aki egy új projektre kér fel minket december 1 és 31 között van egy meglepetésünk! Most mi álljuk a .hu domain nevét!
Természetesen vannak feltételeink:
– új honlap, webáruház vagy éppen blog legyen, amit megcsinálhatunk Neked! 🙂
– 1 évig a FeralSystems által kell, hogy legyen karbantartva a honlapod 😉
– találj ki egy jó .hu domain nevet 🙂
Ne késlekedj, vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb!
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@feralsystems.com

Várunk Mindenkit!!!

Sziasztok!

Elkészült új honlapunk! Gyertek nézzetek körül, ha pedig bármi kérdésetek van, írjatok nekünk nyugodtan! Szívesen tervezünk bárkinek honlapot vagy meghallgatjuk mindenki személyes kívánságait, hogy mindenki megkapja az egyedi weboldalát.

Mi nem szeretnénk ráhúzni ügyfeleinkre egy adott témát. Hiszünk abban, hogy a honlap ugyanúgy egyedi, mint ahogy a gazdája is egy egyedi és megismételhetetlen ember. Nem kívánunk senkit sem beskatulyázni és rászorítani arra, hogy a nekünk legkönnyebb és időgazdaságosabb módszert, tervet, elképzelést válassza.

Gyere, tegyél próbára és tervezz velünk!